H Á Z I R E N D

A foglalásnál feltételezhető, hogy Ön ismeri és elfogadja ezt a házirendet, hogy az betartásra kerül.

Apartmanunkat magánszállás keretein belül működtetjük.

 1. Érkezéskor a vendég köteles a szállásadónak átadni adatfelvétel miatt a személyes okmányait (útlevél vagy személyi igazolvány, lakcímkártya) valamint a helyszínen fizetendő összeget rendezni. Vendégeink a szobákat csak a teljes részvételi díj kifizetése után foglalhatják el.
 2. A teljes díj alatt az előre lefoglalt napokat értjük, abban az esetben, ha közben úgy döntenek az itt tartózkodást előbb szakítják meg, nem áll módunkban a hátralékot visszatéríteni.
 3. A szállást az érkezés napján 14:00 és 20:00 óra között lehet elfoglalni, ha később vagy korábban érkezne, kérjük telefonon jelezzék. A távozás napján 10:00 óráig kell elhagyni az apartmant, ha később, 12 óráig szeretnék elhagyni, kérjük azt előre jelezzék, felár ellenében erre van lehetőség.
 4. Vendégeink érkezéskor kulcsot az apartmanhoz és a kapuhoz is kapnak, hogy szabadon közlekedhessenek. A távozás napján a kulcsokat személyesen kell leadni.
 5. A szálláshelyen látogatókat (akik nem személyes okmánnyal jelentkeztek be az apartmanba) kizárólag napközben lehet fogadni, a szállásadó engedélyével.
 6. A csendrendeletre és a többi lakóra való tekintettel kérjük, mindenféle zajos tevékenységet mellőzni szíveskedjenek. Tovább kérjük, hogy éjszakai hazaérkezéskor a lépcsőházban csendesen közlekedjenek az épület területén!
 7. Állatokat sajnos a társasházi alapszabály szerint TILOS tartani, így kisállatot nem tudunk fogadni.
 8. Az apartman és a lépcsőház területén dohányozni TILOS, az csak és kizárólag az udvaron lehetséges (ez elektromos cigarettára és IQOS-ra is vonatkozik)! A csikkeket kérjük az erre a célra kihelyezett hamutartókba dobják.
 9. Takarítást hetente egy alkalommal végzünk.
 10. A kertet a tulajdonos / házigazda gondozza.
 11. Az apartmanban hagyott személyes tárgyakért felelősséget nem vállalunk!
 12. Minden vendégünk felelős a saját viselkedéséért, a házban és annak környékén az esetleges balesetért maga viseli a következményeket.
 13. Kérjük, hogy figyeljenek az általános rendre és óvják az apartman berendezéseit, azokat ki ne vigyék (pl törölköző, párna, takaró, székek)!
 14. Az apartmanban található üdvözlő italok, snack-ek, élelmiszerek felár NÉLKÜL fogyaszthatók.
 15. A szobák elhagyásakor kérjük zárják el a vizet, villanyt, csukják be az ablakot és zárják be az ajtót.
 16. A szobába TILOS bevinni bármiféle gyúlékony anyagot, eszközt!
 17. A szállás területén okozott kárt a károkozó vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni.
 18. Kérjük vendégeinket, hogy a hálószobában ne étkezzenek. Étkezésre használják a teakonyhát, étkezőasztalt. Kérjük azt tartsák tisztán, illetve használat után szíveskedjenek elmosni a használt edényeket, evőeszközöket.
 19. Apartmanunkban szelektíven gyűjtjük a hulladékot! Kérjük a műanyagot, alumíniumot és papírt az e célra kihelyezett sárga színű zsákokba és kukákba helyezzék.
 20. Fenntartjuk a jogot a vendégkörünk megválogatására! Ittas állapotban, vagy akár agresszív hajlamú vendégeket nem fogadunk!
 21. A tulajdonos jogában áll lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be a házirendet és ha megbontja a békét!
 22. A házirend megsértése esetén a szállás lemondásra kerülhet. Ebben az esetben a vendégnek nem áll módunkban visszafizetni az esetlegesen hátralévő napokat.
 23. A szállás igénybevételével magától értetődik, hogy a vendég elolvasta, megértette és elfogadta a házirendben foglaltakat.

Amennyiben elégedettek a szállás szolgáltatásaival, kérjük írjanak véleményt az online felületeken.

Bármilyen panaszt figyelembe veszünk és legjobb tudásunk szerint a lehető leghamarabb megoldunk! Ilyenkor kérjük, a következő telefonszámok egyikén keressenek:

Tóth Andrea   (0036) 20 / 423 – 2232

Számpli Gábor  (0036) 30 / 375 – 5573