Foglalási Szabályzat

és általános szerződési feltételek (ÁSZF)

Szállás adatai:

JUHAR APARTMAN KŐSZEG

9730 Kőszeg, Űrhajósok útja 6/A

Üzemeltető: Tóth Andrea

Adószám: 58151112-1-38

NTAK regisztrációs szám: MA22034830

Először is köszönjük az érdeklődést szálláshelyünk iránt! Bízunk benne, hogy hamarosan vendégeink között üdvözölhetünk Kőszegen! Igyekszünk mindig minden tőlünk telhetőt megtenni azért, hogy az itt tartózkodás tökéletes legyen!

Kérjük és javasoljuk, hogy a foglalás előtt szánj pár percet arra, hogy figyelmesen elolvasd alábbi részletes foglalási szabályzatunkat, foglalás esetén automatikusan elfogadásra kerülnek általános szerződési feltételeink, amik mindannyiunk közös érdekében születtek.

 

Bármi egyéb kéréssel, kérdéssel fordulj hozzánk bizalommal!

Apartmanunkat mások is szeretnék majd ugyanolyan kifogástalan állapotban elfoglalni, így kérjük óvjátok azt úgy, mintha a sajátotok lenne!

Foglalás: E-mailen, a kapcsolati oldalon vagy a foglalási űrlapon elküldött foglalás csakis az általunk küldött visszaigazoló e-mail szerint tekinthető véglegesnek és a foglalás leadása jelen feltételek kötelező érvényű elfogadásának minősül.

Előleget nem kérünk, fizetni ráér érkezéskor, de lemondás esetén kérjük minél előbb, de legkésőbb érkezés előtt 48 órával jelezze. Érkezés előtt kevesebb mint 48 órával történő lemondás esetén a foglalás összegének 25%-a kerül kiszámlázásra.

Kedvezmények: Előre fizetéskor 10% kedvezményt adunk, azonban ez esetben a foglalás összege nem visszatérítendő. Előre fizetés a kedvezmény nélkül is lehetséges, amennyiben szeretné megtartani annak lehetőségét, hogy a foglalást érkezés előtt 2 nappal díjmentesen lemondhassa, így az összeg 100%-a visszatérítésre kerül. Az érkezés előtt 2 napon belüli lemondás esetén a foglalás teljes összegének a 75%-a kerül visszatérítésre.

Hosszabb időre érkezők a hetedik éjszakát követően 10% kedvezményt kapnak a teljes foglalás árából.  

Fontos tudni, hogy a két kedvezmény egy időben NEM vonható össze!

Fizetés: átutalás előre vagy helyszínen érkezéskor készpénz, bankkártya illetve OTP SZÉP kártya.  

Szolgáltatások: Vendégeink részére a parkoló ingyenes. Egy autónak biztosított a parkolás, további autó közvetlenül az utcán parkolhat, szintén ingyenesen. Wifi, Tv és Netflix használata ingyenes. Az apartman klímával felszerelt. Mosógép, mosogatógép található az apartmanban, illetve minden egyéb eszköz díjmentesen használható.

Foglaláskor visszaigazoló e-mailt küldünk. Elektronikus számla a fizetés napján érkezik.

Fontos: az IFA (idegenforgalmi adó) nem fizethető SZÉP kártyával, azt minden esetben érkezéskor készpénzben vagy bankkártyával lehet rendezni!

Lemondási feltételek: Előleget nem kérünk, fizetni ráér érkezéskor. Azonban kérjük amennyiben valami oknál fogva le kell mondani a szállást, azt mielőbb kérjük megtenni, hogy más igénybe vehesse a szolgáltatást. A szállás érkezés előtt 2 nappal még díjmentesen lemondható, 2 napon belül a teljes 25%-a kerül kiszámlázásra.

Amennyiben előre fizetett, úgy a teljes foglalás összege visszautalásra kerül, ha érkezés előtt 2 nappal visszamondja, illetve 25%-al csökkentett összeg kerül visszautalásra, ha 2 napon belül kerül lemondásra. Ha előrefizetésnél igénybe vette a 10% kedvezményt, úgy foglalásával egyidőben egyetértett azzal, hogy egy esetleges lemondás esetén a foglalás összege nem visszatérítendő, így azt nem áll módunkban visszatéríteni.

Az apartman üzemeltetője, tulajdonosa vállalja, hogy bármi esetleges, nem előre látható probléma felmerülne az érkezés napján (pl. csőtörés), e-mailen és / vagy telefonon értesíti Vendégeit, az apartman foglaltságának függvényében a lehető leghamarabbi alternatív időpontot ajánlja fel, vagy kérésre a foglalás összegét visszatéríti (amennyiben előreutalás történt).

Felek az elszállásolásból, károkozásból eredő vitáikat minden esetbren megkísérlik békés úton rendezni. Amennyiben ez nem vezetne eredményhez, úgy a viták eldöntését a Kőszegi Bíróságon jogi útra terelhetik.

Vendég adatok megadása: Foglalásnál szükséges megadni a teljes nevet, telefonos és e-mail elérhetőséget, címet. Érkezéskor kötelezően szükséges megadni minden a szálláson tartózkodó vendég teljes nevét, születési helyét és dátumát, anyja nevét, állampolgárság, irányítószám illetve bemutatni személyi igazolványát vagy útlevelét, hogy a szállásadó a kötelező állami nyilvántartás (NTAK és VIZA) felé a kötelező adatszolgáltatást elvégezhesse.

Az apartmant csak az előre egyeztetett létszámban vehetik igénybe, melyet a szállásadó akár előzetes bejelentés nélkül ellenőrizhet. Vendégek látogatót nem fogadhatnak.

Tájékoztatás a kötelező Okmányolvasásról: „Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021.09.01. napjától minden szálláshelyen kötelező az okmányolvasó használata a szálláshelyre történő bejelentkezéshez a magyar és külföldi állampolgároknak egyaránt. A rendelet vonatkozik a gyerekekre is kortól függetlenül, így őket is csak érvényes, a személyüket igazoló okmánnyal áll módunkban fogadni.

Az okmányolvasó használatához magyar és EU állampolgárok esetén személyi igazolvány, jogositvány vagy útlevél bemutatása, nem EU országból származó vendég esetén útlevél, vízum vagy tartózkodási engedély száma, a beutazás időpontja és helyének bemutatása szükséges.

Lejárt személyi igazolvány / jogositvány / útlevél nem fogadható el a bejelentkezéshez, kivéve akkor, ha az adott okmány a vészhelyzet(ek valamelyike) alatt járt le, ugyanis azok érvényességét 120 nappal a vészhelyzet utánra meghosszabbították a 27/2021-es kormányrendetben.”

Fontos rendeleti szabályozás, hogy amennyiben a Vendég okmányok nélkül érkezik a szállás elfoglalását kötelezően el kell utasítanunk. Abban az esetben, ha a Vendég okmányok hiánya, vagy érvénytelen okmányok miatt nem tud bejelentkezni, a szállás díját nem áll módunkban visszaadni. Felhívjuk a szíves figyelmet, hogy indulás előtt feltétlenül ellenőrizd, hogy okmányok megvannak és érvényesek!

A személyes okmányadatokat bizalmasan kezeljük! Utazás lezárását követően töröljük azokat. A rendeletet nem mi alkottuk, de annak betartása kötelező érvényű a szállásadókra. Köszönjük a megértést és szíves együttműködést!

Jó pihenést kívánunk apartmanunkban és kellemes időtöltést Kőszegen!